Hoe werken wij?

Wij staan bekend om onze stijlvolle opmaak van bourgondische gerechten

Janssen Catering staat voor mij voor kwaliteit, genieten en eerlijk eten. Van het simpelste belegde broodje tot de meest luxueuze gerechten, alleen topkwaliteit is goed genoeg! Wij gebruiken bijvoorbeeld geen gasbarbecues maar houtskoolbarbecues, omdat dit de kwaliteit van uw barbecue ten goede komt. Maar verzorging van catering van topkwaliteit stopt niet bij het eten. Wij streven naar hoogwaardige verzorging van het complete plaatje. Denk hierbij aan het huren van materialen die wij voor u brengen, opstellen en na afloop weer alles achterlaten alsof er niets gebeurd is! Ook alle gebruikte materialen, servies en apparatuur maken wij natuurlijk schoon!

Bas Janssen

Mede-eigenaar Janssen Catering

Mijn naam is Bram Janssen en ik ben samen met Bas de culinaire eigenaar van Janssen Catering. Van vroeger uit ben ik geprikkeld door de horeca wereld, maar bij het koken ligt mijn passie. De oude familie recepten lagen regelmatig op het aanrecht waarmee ik als jong mannetje graag hielp. Deze recepten leggen de basis van Janssen Catering. De uitdaging van het vernieuwen van recepturen en het zoeken naar passende mooie producten zodat we de gast een geslaagd diner, buffet, walking dinner of een ander feestje kunnen bieden. Na de jongere jaren begon ik met de koks-opleiding, de basis in Veghel waarna ik mijn diploma gehaald heb in Tilburg. Daarna heb ik ervaring opgedaan in diverse hotels en restaurants en onze ervaring samen resulteert in Janssen Catering!

Bram Janssen

Mede-eigenaar Janssen catering